sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Ennakointi aivan kuten varkaus- ja palovakuutuksen suhteen on tärkeää erityisesti maanpuolustuksessa, siksi Natojäsenyys on Suomelle ykkönen, erityisesti nyt kun siihen tullaan tosi viiveellä kun hallituspuolueet ja eduskunta ovat olleet täynnä Ryssän kätyreitä

Seppo Lehto eduskuntavaalimietteitä eduskuntavaalien alla 2023 hiihtoladulla desanteista ja Nato-jäsenyydestä

Ennakointi aivan kuten varkaus- ja palovakuutuksen suhteen on tärkeää erityisesti maanpuolustuksessa, siksi Natojäsenyys on Suomelle ykkönen, erityisesti nyt kun siihen tullaan tosi viiveellä kun hallituspuolueet ja eduskunta ovat olleet täynnä Ryssän kätyreitä, mikä ilmenee siinä että muut Ryssäsatelliitit tajusivat mennä ykkösenä Natoon, EU:hun ei kaikki ole menneet, ei Norjakaan.

12.2.2023 Seppo Lehto suksilla eka kerran tänä talvena kuva2
https://Nato-jasenyys-Suomelle.blogspot.com




Sukset kun on kunnossa niillä kelpaa lähteä koittamaan latua, pelkillä porikilla on turha koittaa hiihtoa, sama pätee maanpuolustukseen.

12.2.2023 Seppo Lehto suksilla eka kerran tänä talvena kuva3
https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com




Matematiikka ( yhteenlasku etc) sekä olemassaolevat reservit on huomiotava, ei olisi Ukrainakaan pärjännyt ilman kuka on enää laskuissa pysynyt perässä kuinka monta kymmentä miljardia on USA etc pumpanneet aseapua ymv Ukrainaan? 

Ennakointi aivan kuten varkaus- ja palovakuutuksen suhteen on tärkeää erityisesti maanpuolustuksessa.

Suomen pohjavarannot ovat joka suhteessa pienemmät. Joten vaihtoehtoja ei ole pelleillä natovastaisuudella. 

Pelkästään tankkien määrä oli Ukrainassa enemmän kuin 10 kertainen, reservi yli 900 000 + väestö yli 8 x. Joten järki käteen ja helmitaulu avuksi ;) niille joille on tuo alkeismatematiikkakin hukassa. 

Samoin sodankäynnin taito, vain liittoutuminen moninkertaista Ryssän iljettävyyttä vastaan tuo tuloksia mikä nähdään nyt Ukrainassakin. Sielläkin jo pelkkä apu muilta mailta on huomattavasti enempi kuin Suomen ns puolustusbudjetin monelta vuosikymmeneltä.

Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa https://Eduskuntaehdokas-Tampere.blogspot.com

---------

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo Humanisti Rajat kiinni matu+ islaminvaasioilta

Suurin matuinvaasio miehitysalueillamme. Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa, ei apina, ei ihmisapina, ei sika, mutta mustan liki neekerihuumorin omaava tamperelainen ihmisoikeusaktivisi alkuperäkansojen asialla matu- ja islaminvaasioita vastustaen, kuten varmaan sinäkin? Eduskuntavaaliehdokas Tampere silvottu tynkä-Suomi takaisin itsenäisyytemme alun alueineen ja ryöstösaaliskorvaukset korkoineen takaisin miehittäjä-Ryssältä Suomelle! Slava Ukraini

-------
--------

1 kommentti:

  1. Moni huoli poistuu kun russakka poistuu loisimasta alueiltamme, maksaa mittavat ryöstösaalit takaisin + maksaa myös laittomasta miehityksestään, sekä tuhotöistään alueillamme kuten Ukrainalle, Georgialle ja Japanille etc ,) Suurin "puolue" on äänestämättömät.
    Vielä ihmetellään alhaisia äänestysprosentteja?
    Miten kommarit eroavat näistä VKK, sinimusta liike ymv joilla tärkeää on Suomen pitäminen Ryssän kytkyssä liittoutumattomana, ilman Naton huoltovarmuutta ja aseistusta liittoutumisen kautta?
    Suomen puolueet ovat toistensa kopioita imitoivat yleensä kenen kieli pidemmälle ulottuu russakan perseeseen.
    https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com
    Oppikaa saatana toimimaan toisin ;)
    Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere

    VastaaPoista