tiistai 28. joulukuuta 2021

Eduskuntavaaliehdokas Tampere silvottu tynkä-Suomi takaisin itsenäisyytemme alun alueineen ja ryöstösaaliskorvaukset korkoineen takaisin Suomelle!

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo Kalevalanpäivä 28.2.2021 valkoisempaa tulevaisuutta pic2

Tänään tuli XXL:stä hankittua elämäni 3:t sukset karvapohjilla. 534€ odottavat että tänään tarkoitus mennä suksimaan illasta   
Katsotaan miten suksilla pysyy pystyssä ja eteenpäin.

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo 30.4.2021 Kansakunnalle herätys vaskikellot pic10
Sama juttu  kuin suksiessa ja suksien hankinnassa EU:n ja Naton kanssa. Ei vain "rusinat pullasta", vaan vastavuoroisuutta, hyväksymättä minkäänlaisia matuinvaasioita on ne sitten idästä tai lähi-idästä tai Afrikasta.

Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto yksityisen liikenteen merkitys on ymmärrettävä eduskunta- ja kunnanpäätöksenteossa. Julkinen liikenne ei tarjoa kaikkea.Eduskuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo auttaa Tampereen valkoisemman tulevaisuuden arvoihin 
Tamperelainen Seppo Lehto Huk, historioitsija, moniosaaja monessa ;) Ole sinäkin ;)? Toimi oman kansasi etua ajaen?

Eduskuntavaaliehdokas Tampere silvottu tynkä-Suomi takaisin itsenäisyytemme alun alueineen ja ryöstösaaliskorvaukset korkoineen takaisin Suomelle!

https://Tartonrauha.blogspot.com Miehittäjä-Ryssä helvettiin loisimasta alueiltamme kuten muiltakin miehittämiltään alueilta Eestistä, Saksasta, Ukrainasta, Georgiasta, Tsetseniasta ja Japanin alueilta etc, kuten Kiinakin ulos Tiibetistä ja uiguurien alueilta.
Seppo Lehto suursuomalainen eduskuntavaaliehdokas Tampereelta 14.4.2021 pic17


--------------------------------------
Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne?
------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti