maanantai 26. marraskuuta 2018

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo: YK:n GCM sopimusta vastustavan adressin luovutustilaisuus 4.12.2018 klo 15:30


Kansamme matuinvaasio- ja islamkusetukset jatkuvat uusien stalinistien ja desanttien toimin
---------------------------------------------------------------------------------------- 
Nyt vastuussa maamme hallitus ja eduskunta:

YK:n GCM sopimusta vastustavan adressin luovutustilaisuus 
Tiistai 4. joulukuu 2018 klo 15.30 – 16.15

------------------------------------------------

Kansallismielisten Liittouma kerää allekirjoituksia adressiin YK:n globaalin massamaahanmuuttosopimuksen, GCM-sopimuksen, hylkäämiseksi. Adressiin kertyy allekirjoituksia 2000 nimen päivävauhtia.

Allekirjoittaneet eivät hyväksy sitä, että poliittiset johtajamme aikovat sitouttaa Suomen kaikkien aikojen laajimpaan väestönvaihtoon sekä itsenäisten kansakuntien ja kansojen hajottamisoperaatioon, joka pyyhkii valtioiden rajat maapallolta lopullisesti.

Aika on vähissä, sopimus allekirjoitetaan Marokossa 11.12.2018. Allekirjoittaneet haluavat jättää jälkipolville tiedoksi, että heidän nimissään tätä sopimusta ei olla hyväksytty. 

Me vaadimme, että Suomi hylkää tämän sopimuksen.

Adressi luovutetaan ulkoministeri Timo Soinille 4.12.2018 klo 15.30.



Allekirjoita adressi:
https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi
-----------------
Jutkubookissa julkaistu, joten paikallaan julkaista muullakin paremman tietoisuuden lisäämiseksi:
Kansallismielisten liittouma
1 t
Kansallismielisten Liittouma
Tiedote 26.11.2018
julkaisuvapaa
Media päättää, mistä Suomessa puhutaan. Media määrittelee myös, miten asioista puhutaan; mikä on oikein tai väärin, hyvä tai paha.
Vain kahden viikon kuluttua allekirjoitettavasta YK:n siirtolaissopimuksesta vallitsee mediahiljaisuus. Myös Suomen valtiovallan tiedotustoiminta on vaiti.
Tästä meidän jokaisen elämään vaikuttavasta asiasta ei haluta kertoa, eikä siitä saa keskustella Suomessa. YK:n siirtolaissopimusta vastustavan adressin tavoitteisiin kuului saada asia kansalaisten tietoisuuteen ja julkiseen keskusteluun. Onnistuimme siinä kohtalaisesti, mutta valitettavasti valtamediaa emme ole saaneet mukaan. Media ei palvele lukijoitaan, vaan tässä tapauksessa jonkun tahon valta kukistaa median vastuun.
Sopimusteksti on kenen tahansa luettavissa ja käännetty suomeksi, joten jokainen voi todeta, että kyse on sopimuksesta, joka sitoo sen hyväksyneitä valtioita. Meitä, jotka olemme näin sanoneet, on syytetty valehtelijoiksi ja pelottelijoiksi. Jokainen voi itse arvioida ja päättää, onko joku valehdellut ja onko tuotu esille sellaisia väitteitä, jotka eivät olisi totta.
Tästä linkistä löytyy esimerkiksi käännöksen lisäksi hyviä huomioita sisällöstä: 
Vertailun vuoksi vielä ulkoministeriön käännös (jossa ”compact” on ”käännetty” harhaan johtavasti ”kompakti”, joka on suomen kielessä adjektiivi jonka synonyymeja ovat suppea, tiivis ja ytimekäs, kun englannin kielessä substantiivina compact tarkoittaa sopimusta.)
Mediapimennosta huolimatta Kansallismielisten Liittouman adressi YK:n globaalin massamaahanmuuttosopimuksen, GCM-sopimuksen, hylkäämiseksi on noussut koko vuoden suosituimmaksi adressiksi. Sen on allekirjoittanut kuukauden aikana lähes 30 000 henkilöä.
Adressi luovutetaan ulkoministeriöön 4.12.2018 klo 15.30. 
--------------------------


Seppo Lehdon huomiointeja vinkiksi muille: 
Tapahtumasta olisi syytä tiedottaa aina mieluummin muualla ensisijassa kuin facebookissa, lisätietoja: https://www.facebook.com/events/193236391576184/?active_tab=about

----------------

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo eduskuntavaaleissa 2019 ehdokkaanne Pirkanmaalla
http://eduskuntavaalit-2019.blogspot.com/
Humanisti Rajat kiinni matu- ja islaminvaasioilta nyt ja aina, vaalikaamme oman kansan etua toiseutta ja erilaisia pefofiilikultteja vastaan

Alueitamme riistetään ja miehitetään jo nyt monin tavoin, viime sotien seurauksena suuri osa alueistamme jäi moskovan oblastin miehittämiksi, joita vaadimme myös takaisin korkoineen:

----------------
https://eduskuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.com/  

Valkoinen vaihtoehto Seppo Lehto Pirkanmaa eduskuntavaaleissa 2019. Lopettakaamme stalinistien, mokuttajien ja islamistien valheprobaganda kuten viime sodissa, olematta stalinismin runkkareita:


--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti